Winkelwagen
Een oplossing voor ieder haarprobleem
 Haaroplossingen voor man én vrouw

Haaroplossingen voor man én vrouw

Wanneer het haar dunner wordt kunnen er diverse oorzaken zijn. Soms betreft het een medische behandeling, een autoimmuunaandoening, stress of een voedingstekort maar vaak zijn er ook erfelijke factoren waardoor het haar uitvalt. Voor zowel mannen als vrouwen is dit zeer vervelend. Gelukkig zijn er diverse oplossingen waarmee u uw vertrouwde uiterlijk weer terug kunt krijgen. 

Daarnaast worden sommige mensen niet geboren met dik haar of is er een gelegenheid waarbij u juist mooi vol haar wilt, zoals bij  uw bruiloft. 

Onze Aderans Hair Centers adviseren u graag over de meest geschikte oplossing voor uw situatie.

Haardelen en haaraanvullingen

Heeft u altijd al lang haar of een volle bos haar met krullen willen hebben? Een haaraanvulling of haardeel is de snelste, gemakkelijkste en mooiste manier om uw haar voller en langer te maken. U clipt het haarwerk eenvoudig vast en binnen 1 minuut heeft u een toevoeging. Met een haaraanvulling kan uw eigen haar tot rust komen.

Wanneer kiest u voor een haaraanvulling?

  • Als u een haarprobleem heeft, zoals alopecia;
  • Als u uw eigen haar gemakkelijk wat voller wilt maken;
  • Als u niet blij bent met uw huidige haar.

Semi-permanente bevestiging door middel van haarverlening of hair weaves

Een aantal van onze salons bieden ook haarverlenging of hair weaves. U kunt kiezen voor volume of voor haarverlenging met extra volume. Het haar waar wij mee werken is 100% natuurlijk. Het wordt op een haarvriendelijke manier bewerkt waardoor de natuurlijke look behouden blijft en het niet te onderscheiden is van het eigen haar.

 Haardelen en haaraanvullingen

Speciaal voor mannen

Haarwerken en haardelen voor mannen zijn tegenwoordig niet van echt te onderscheiden en geschikt voor dagelijks gebruik bij al uw activiteiten. Aderans Hair Centers lopen voorop op het gebied van innovatie en werken zowel met echt haar als met levensechte synthetische haarvezels.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te kunnen sporten, zwemmen en slapen met uw haaraanvulling. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw situatie.