Winkelwagen
Haarproblemen? Medische oorzaken voor haaruitval

Medische oorzaken voor haaruitval

Er zijn diverse oorzaken voor haaruitval. Zo kunnen erfelijke factoren, medicatie, een medische behandeling of lichamelijke (auto-immuun) aandoening een rol spelen maar ook hormonale schommelingen of stress kunnen haaruitval veroorzaken.

Hieronder vindt u links naar een aantal mogelijke oorzaken die wij bij onze Aderans Hair Centers veel tegenkomen. Hier vindt u ook informatie over mogelijke oplossingen.

Haarverlies en tijdelijke haaruitval

Littekens en brandwonden

Alopecia Areata

Alopecia Androgenetica

Chemotherapie en radiotherapie

Trichotillomanie

Transseksueel en transgender

Haaruitval bij kinderen

Haaruitval bij mannen

Oplossingen voor haaruitval en medische haarproblemen

Begint uw haar dunner te worden of heeft u een litteken waardoor uw haar minder goed zit dan vroeger? Bent u blootgesteld aan chemotherapie of radiotherapie? Dan begrijpen wij goed dat dit invloed kan hebben op uw zelfvertrouwen.

Wij werken nauw samen met Nederlandse patiëntenverenigingen, ziekenhuizen, dermatologen, specialisten en huisartsen. De meeste behandelingen vallen onder een gedeeltelijke vergoeding van landelijke zorgverzekeraars.

Pruiken (haarwerken) en haardelen

Bij Aderans Hair Center kunt u terecht voor de mooiste kwaliteit pruiken/haarwerken en en haaraanvullingen. Haarwerken zijn verkrijgbaar in echt haar, synthetisch haar en in Cyber- en Vital Hair. Onze haarwerken zijn niet van echt te onderscheiden en zitten uiterst comfortabel. U kunt kiezen tussen een breed assortiment stijlen of een haarwerk op maat laten maken. Onze haarwerken worden volledig aangepast aan de vorm en de maat van uw hoofd wat zorgt voor een comfortabel draagcomfort.

In onze collectie hebben wij ook veel haarwerken met een antislipsysteem van silliconen, dat zorgt dat uw haarwerk niet kan verschuiven of afwaaien en u niet afhankelijk bent van tape. Doordat er geen bevestigingsmaterialen zoals tape of lijm nodig zijn om uw haarwerk of haardeel te bevestigen behoren hoofdhuid-irritaties tot het verleden.

Stijlvolle turbans en mutsjes

Soms is de stap naar een haarwerk te groot of zoekt u een comfortabele oplossing voor tussendoor. Aderans Hair Centers bieden een prachtige collectie modieuze turbans van het deense Christine Headwear. deze turbans zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met haaruitval of een gevoelige hoofdhuid. 

 Oplossingen voor haaruitval en medische haarproblemen