Over Aderans Hair Center Capelle aan den IJssel

In onze sfeervolle salon staat persoonlijke aandacht voorop. Wij werken graag op afspraak zodat wij u kunnen adviseren om tot een goed besluit te komen met de keuze van een haarwerk en de verschillende mogelijkheden.

Verzekerd van professionaliteit en discretie

De salon is uitgerust met afzonderlijke paskamers waardoor wij samen met u in alle rust kunnen bepalen wat het beste bij u past.

Onze all-round haarwerkers zijn gespecialiseerd in verschillende bevestigingstechnieken. Wij bieden standaard haarwerken voor een snelle probleemoplossing maar ook maatwerk, semi-protheses en diverse haaraanvullingen.

Als maatwerkspecialisten hebben wij veel kennis over alle verschillende mogelijkheden. Zo is er voor iedereen een passende en persoonlijke oplossing.

Huis- & Ziekenhuisbezoek

Aderans Hair Center Capelle biedt de mogelijkheid voor een huis- of ziekenhuisbezoek. Onze haarwerkspecialisten komen dan bij u langs op u op locatie te helpen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.
Medisch

Er zijn verschillende oorzaken voor haarverlies (alopecia of alopecia areata): ziekte, medicijnen, stress, hormoonontregeling, erfelijke aanleg en ouderdom. Deze kunnen leiden tot (tijdelijke) haaruitval, dun haar, kale plekken of kaalheid. In een persoonlijk consult kunt u uzelf hierover laten informeren.

Meer informatie
Cosmetisch

Altijd al gedroomd van weelderige lange lokken, of net even een andere look voor die speciale gelegenheid of voor de afwisseling een heel andere coupe? Maak kennis met de vele mogelijkheden waarmee een kapsel met volume en glamourlook voor iedereen bereikbaar kan worden.

Meer informatie

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

010 436 22 37