Verzekering

Bij aanschaf van uw haarwerk op basis van een medische verklaring* ontvangt u een vergoeding van uw verzekeraar. De hoogte van dit bedrag hangt af van de verzekering die u heeft afgesloten.
De basisvergoeding in 2018 bedraagt € 431. Bent u aanvullend verzekerd, dan kunt u wellicht een hogere vergoeding krijgen. Deze informatie staat in uw polisvoorwaarden of informeert u bij uw zorgverzekeraar.

* Medische verklaring: de medische verklaring, daar wordt mee bedoeld de verklaring/diagnose van de huisarts of specialist. Dit is een formulier van de arts waarop vermeld staat wat de medische oorzaak is van het haarverlies. Dit kan zijn de verklaring: alopecia areata, alopecia androgentica, alopecia totalis, chemotherapie of een andere medische oorzaak.


Wat wordt vergoed?

Aderans Hair Center staat als een leverancier van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige haaraanvullingen bekend bij alle zorgverzekeraars. Bij vrijwel alle zorgverzekeraars zijn wij dan ook een erkend zorgverlener. Hier vind u een overzicht van alle aangesloten zorgverzekeraars.

Als u een haarwerk aanschaft, komt u in aanmerking voor een basisvergoeding en aanvulling, al naar gelang uw zorgverzekering.

Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van deze vergoeding, die we direct in mindering brengen op het aankoopbedrag. Wilt u weten voor welk bedrag u in aanmerking komt, mail of bel ons dan.

  Meer weten over "Verzekering"?

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

010 436 22 37